Muut kurssit

Täältä löydät ajankohtaiset tarjolla olevat  kurssit. Kurssien hinnat on mainittu esittelytekstin yhteydessä. Ilmoittaudu lyhytkursseille sähköpostitse kanslia@eiranmusiikkikoulu.fi. Koko lukuvuoden kursseille voit ilmoittautua ilmoittautumislomakkeen kautta.

Lyhytkurssit

Biisipaja

Vuoden 2020 kursseja järjestetään ilmoittautumisten mukaan. Kurssi sisältää viisi 60min oppituntia, jotka pidetään maanantai-iltaisin.

Eiran Musiikkikoulun Biisipaja on kaikille tarkoitettu lyhytkurssi, jossa kukin osallistuja säveltää oman biisinsä ja työstää sen sitten äänitteeksi. Tyyli on vapaa—laulelmasta EDM:ään.

Mitään musiikin teorian osaamista tai instrumentin soittotaitoa ei tarvita, kullekin osallistujalle on Ableton Live & Push –työasema, jonka avulla musiikin tekeminen onnistuu helposti. Voit halutessasi säveltää myös omalle instrumentillesi.

Kurssin aikana (5x60min) tutustutaan musiikin peruspalikoihin ja säveltämisen työkaluihin.

Opettaja Jarkko Kantala. Hinta määräytyy osallistujien  määrän mukaan: 90-360e, max 4 osallistujaa   (sis. 5x60min)

Koko lukuvuoden kurssit

Aikuisten muskari

Maanantaisin klo 18.00 – 18.45

Aikuisten muskarissa liikutaan, lauletaan ja soitetaan. Instrumentteina toimivat oma ääni ja keho, rytmi- ja melodialyömäsoittimet, kanteleet ja ukulelet.

Ohjelmisto on iloinen sekoitus maailmanmusaa, suomalaista kansanmusiikkia, poppia ja rokkia. Mukaan ovat tervetulleita kaikki yhteismusisoinnista kiinnostuneet,
taitotasoon katsomatta.

Opettaja Hilkka Kangasniemi. Hinta 150€ / lukukausi

Lisätiedot hilkka.kangasniemi@eiranmusiikkikoulu.fi

Ukuleleryhmä

Alkeisryhmä maanantaisin klo 17

Jatkoryhmä ”Maanantainparantajat” maanantaisin klo 19.00

Uusi ukulelen alkeisryhmä aloittaa syksyllä. Jatkoryhmä, Eiran Musiikkikoulun iloinen ukuleleyhteisö ”Maanantainparantajat” jatkaa myössyksyllä 2020.

Ryhmä on suunnattu aikuisille ja siihen ovat tervetulleita kaikki ukulelenperustaidot omaavat soittajat. Ryhmässä tutuksi ovat tulleet tavallisimmat duuri-, molli- ja seiskasoinnut sekä peruskompit.

Opettaja Johanna Hallikainen. Hinta 150€ / lukukausi.

Lisätiedot: ryhmaopetus@eiranmusiikkikoulu.fi