Vappu saapuu!

Vappu, tuo iloinen kevään juhla on ovella! Muskarissakin iloitaan vapusta ja yhdessä musisoidaan mm. ilmapallojen kera. Perustetaan myös perheorkesteri teemalla Musiikki yhteistä on ja saadaanpa yllätys viime viikon tunneilta tutulta hiirulaiseltakin. Iloa ja valoa vappuun ystävät! <3

Vappulaulu (säv. & san. Jorma Ollaranta)

Vappulaulun voit soittaa kotirumpusetillä! Etsi kotoa neljä mieleistäsi kattilaa, kulhoa tai ämpäriä sekä sanomalehtikapulat tai vastaavat, sitten vain rummuttelemaan!

Ilmapallo (säv. Soili Perkiö, san. Hannele Huovi)

Nyt leikitään ilmapallolla!

Väriarvoituksia (säv. Soili Perkiö, san. Hannele Huovi)

Tässä laulussa arvuutellaan värejä. Voit etsiä kotoa laulussa kuulemasi värit, vaikkapa vaatteista, huonekaluista tai leluista. Laulun voi myös kuunnella ja piirtää kuulemallasi värillä. Arvaatko kaikki?

Musiikki yhteistä on (säv. Ossi Kallioinen, san. Jorma Ollaranta)

Tämän laulun avulla opitaan rytmikirjoitusta ja nautitaan yhdessä soittamisesta. Jokaisella perheenjäsenellä voi olla oma soittimensa, kaikki kodinesineet kapustoista ämpäreihin ja kanteleisiin käyvät tähän orkesteriin. Soittaen iloa saamme!

Hiiri pallokaupassa (säv. ”Ystäväni, tuttavani” suomalainen kansansäv. & san. Jukka Virtanen)

Tässä tulee vapputerveiset hiirulaiselta! Voit piirtää kuvan hiirulaisen seikkailusta tai askarrella postikortin jonka hiiri maailmalta lähetti. Jos haluat, voit ottaa taideteoksesta kuvan ja lähettää sen Johannalle sähköpostitse =)