Rakkaat Eiran Musiikkikoulun muskarilaiset!

Nyt kun lähiopetus koulussamme on tauolla, siirtyy myös muskari etäopetukseen. Tulette saamaan viikottain kotiinne videoita, joiden avulla laulut, leikit ja soitot siirtyvät omiin olohuoneisiinne. Nämä musiikkituokiot on tarkoitettu koko perheen yhteiseen musisointiin ja sovellettaviksi eri ikäisille lapsille. Soittimina toimivat jokaisesta kodista löytyvät arjen esineet, luovuus ja keksiäisyys ovat nyt valttia =) Muistattehan että nämä videot on tarkoitettu vain Eiran Musiikkikoulun muskarioppilaiden käyttöön, joten niiden tallentaminen tai jakaminen ei ole sallittua.

Jaan tässä blogissa omien videoiden lisäksi myös linkkejä netistä löytyvään musiikkikasvatusmateriaaliin, jota voitte käyttää apuna ja inspiraationa omassa kotimusisoinnissa. Mikäli teillä on laulutoiveita, niitäkin voi laittaa minulle spostitse, toteutamme toiveita mahdollisuuksien mukaan. Musiikki luo iloa ja yhdistää, joten nautitaan siitä näinä poikkeuksellisinakin aikoina <3

Iloisin terkuin Johanna-ope